Szép számmal érkeznek a jelentkezések iskolánk jövő tanévben induló képzéseire.
Sajnálatos módon azonban a postai kézbesítések nagyon lassúak. Szeretnénk ezért megkérni mindenkit, aki ezen az úton küldte el dokumentumait, hogy írjon egy megerősítő e-mailt is a következő címre:

bbzsz@lisztakademia.hu

Nagy segítséget nyújt ezzel nekünk a gördülékeny meghallgatások szervezéséhez. Köszönjük az együttműködést!

2018. január 11-én iskolánkba látogatott Dr. Kutnyánszky Csaba, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem rektorhelyettese. A végzősök számára tartott előadásában bemutatta a Zeneakadémia képzési palettáját és a felsőfokú felvételi eljárás menetét, praktikus tippekkel segítve diákjaink. A tájékoztatón készült képek megtekinthetők a galériában.

A Budapest Jazz Clubban tartotta félévi vizsgakoncertjét a konzi jazztanszaka.

Az erről készült fényképes beszámolót itt olvashatják el:

https://www.jazzma.hu/hirek/2018/01/11/a-bartok-jazz-konzi-felevi-zeneka...

,

Örömmel adjuk hírét, hogy ebben a tanévben is a Zeneakadémia Nagytermében rendezzük meg a végzős évfolyam szalagavató bálját. A csodálatos környezet tovább emeli a diákjaink számára egyébként is igen fontos esemény fényét. 2018. január 12-én, pénteken 17 órára várjuk sok szeretettel a meghívottakat!

Mindekinek jó egészséget, sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!

 

2017. december 7-én este ünnepi hangversenyt tartott iskolánk vegyeskara, szaxofonegyüttese és szólistái. Az alkalomról készült képeket itt tekinthetik meg!

Nagy érdelődés mellett, a gyászoló család jelenlétében zajlott le a koncert, melyet fiatalon elhunyt kollégánk, Félegyházi Károly emlékére tartottunk a Ferencsik teremben. Az erről készült képeket itt érhetik el

ŐZT 2017

Iskolánkban forgatott a Terézvárosi Hatos csatona TV. Az ott készült érdekes riportot ide kattintva megnézheti

Erasmus program

Megjelent egy cikk a Terézváros kerületi újság októberi számában az Erasmus+ köznevelési intézmények munkatársainak a mobilitás pályázaton nyert továbbképzésről! A kurzusra Europa számos országából érkeztek, többek között a mi iskolánkból négy közismeretet tanító tanár!

          Az újságcikkhez, videókhoz kattintson IDE...