Felvételi eredmények

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételiző Diákok!

 

A pályaalkalmassági meghallgatások utolsó napja 2018.  március 3., szombat lesz.

Az ideiglenes felvételi jegyzéket előreláthatólag március 14-én, szerdán 16 órakor hozzuk nyilvánosságra.

Addig is szíves türelmüket kérjük.

 

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Az alábbiakban ismertetjük a 2018/2019. tanévre a központi felvételi eljárásban felvételizettek eredménylistáját megfelelt, illetve nem felelt meg minősítéssel. A listát helyben szokásos módon tesszük közzé a www.konzi.hu oldalon, illetve az utcai hirdetőtáblánkon).

A pályaalkalmassági meghallgatáson megfelelt - 9. évfolyam

A pályaalkalmassági meghallgatáson nem felelt meg - 9. évfolyam

A pályaalkalmassági meghallgatáson megfelelt - OKJ képzés

A pályaalkalmassági meghallgatáson nem felelt meg - OKJ képzés

Felhívjuk a Tisztelt Szülők és a jelentkező diákok figyelmét, hogy a nyílvánosságra hozott lista nem jelent sem ideiglenes sem végleges rangsort, kizárólag a jelentkezettek felvételi jegyzékét takarja megfelelt illetve nem felelt meg megoszlásban.

Az írásbeli szolfézs feladatlapokba kérésre betekintést biztosítunk 2018. március 8-án, csütörtökön előre egyeztetett időpontban. Ez irányú szándékukat kérjük, előre jelezzék a csomor.katalin@zeneakademia.hu e-mail címen.

Tájékoztatjuk a jelentkezőket és szüleiket, hogy a tanulói adatlapok módosítását (iskolák/tagozatok sorrendjének módosítása) 2017. március 21-én és 22-én a tanulók általános iskolájában lehet kezdeményezni.

Végleges felvételi jegyzék április 20-a után várható. A felvételről szóló határozatokat 2017. április 27-ig postázzuk a jelentkezőknek és az általános iskoláknak. A levélben fogunk a beiratkozásról és további fontos információkról is tájékoztatást adni.

Az érettségi utáni OKJ-s képzésre jelentkezők szintén ugyanebben az időszakban, a fent említettek szerint, a párhuzamos képzéssel megegyező módon kapnak hivatalos értesítést.

Az átjelentkező tanulókat hivatalos levélben értesítjük a további teendőkről.

Budapest, 2018. március 08.